Werken bij Made by Motion

Made by Motion geeft gedurende het hele schooljaar, op verschillende basisscholen in de Zaanstreek en omstreken, workshops op het gebied van rekenen, taal, dans en drama en Rots & Water trainingen. De workshops worden na schooltijd aangeboden als brede school activiteit. Een workshop bestaat uit 6 á 12 lessen van 1 of 1,5 uur. Vanuit het oogpunt van efficiëntie geven docenten bij voorkeur meerdere workshops op één middag en op dezelfde locatie.

 Made by Motion is op zoek naar docenten die één of meerdere naschoolse workshops in de Zaanstreek of omstreken willen geven. Ken jij een docent met een onderwijsbevoegdheid (+VOG) of een ervaren dans/theaterdocent of Rots & Water trainer die ons bedrijf wil komen versterken? Stuur dit bericht dan door!

Heb jij interesse? Stuur een korte motivatie met CV naar: info@madebymotion.nl 

(Ben je werkzaam als zzp’er en in het bezit van een VAR WUO dan graag in CV vermelden)

Marianne d’Fonseca T: 06 423 243 04