Start 21 maart kleuterdans dansschool Kids Moves

 

IMG_0012

 

Elke woensdagmiddag dansen de kinderen van KIDS MOVES op locatie Yurtlife aan de Cornelis van Uitgeeststraat 2b in Zaandam. In de lessen leren de kinderen niet alleen verschillende choreografieën. Ook de eigen creatieve inbreng van de kinderen wordt gestimuleerd! Wij vinden het belangrijk om in de lessen aandacht te besteden aan het groepsgevoel, samenwerking, respect, eigen inbreng, zelfvertrouwen en presentatie!IMG_0048a

Elk jaar trakteren de kinderen ons op een optreden voor belangstellenden. Daarnaast hopen zij ook dit jaar op de Zaansekinderboekenmarkt te kunnen laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd.

Dansschool Kids Moves les op de woensdagmiddag :
15:30-16:30: 6 t/m 8 jarigen

Bij voldoende aanmeldingen hopen wij ook te kunnen starten met kleuterdans!

Startdatum  21 maart
16:30-17:30: 4 en 5 jarigen

Geef uw kind op voor 21 maart 2018  Sms/WhatsApp: 0642324304 of  info@madebymotion.nl

Geef uw kind op door zijn of haar naam, leeftijd en uw telefoonnummer door te geven.

Sietske en Mariann

bootscene02