IK LEKKER FIT

Gestart met het Ik Lekker Fit programma van de GGD? Made by Motion staat op de ‘Menukaart’ van de GGD. Scholen kunnen de workshops mogelijk financieren vanuit het werk-budget verstrekt door de GGD.

DANSWORKSHOPS

De verschillende dansworkshops die op de website zijn beschreven kunnen voor het  Ik lekker Fit project worden gebruikt. Op school worden de verschillende groepen onder leiding van de dansdocent in het gym- of speellokaal voorbereid op een spetterende dansuitvoering waar de hele school, ouders en overige belangstellenden nog lang van kan nagenieten.

Let op!

MBM zorgt voor de volledige organisatie! Dit betekent: dansinstructiefilms, muziek, lesbrieven en uitnodigen voor ouders.

KICK OFF

U kunt er ook voor kiezen om als organisatie het Ik lekker Fit project gezamenlijk te starten met een knaller zoals een kick off: een half uur onder begeleiding van een dansdocent met de hele school dansen op leuke  muziek.

FLASHMOB

Een Flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt.

MBM organiseert Flashmobs waarbij een grote groep een dans uitvoert op een afgesproken plaats, datum en tijd. Een geweldig evenement dat u als organisatie kunt koppelen aan het Ik lekker Fit project. In overleg wordt het programma bepaald. De groep(en) worden voorbereid op het evenement onder leiding van de dansdocent. U kunt ervoor kiezen om met de kinderen te werken aan de aankleding voor het optreden: les ideeën en overige attributen zijn voorhanden.

 


LekkerFit

Dit project is uitgevoerd op de volgende scholen

– Basisschool De Hoeksteen
– Basisschool Het Eiland
– Dynamica onderwijs
– Stichting Mies Assendelft
– Basisschool De Gouw Noorderven
– Basisschool De Gouw Wibautstraat
– Basisschool De Watermolen
– Basisschool De Saenparel Zaandam
– Basisschool De Bloeiende Perelaar Zuid Oost Beemster
– Basisschool De Overhaal
– Basisschool De Spiegel
– Basisschool Het Palet
– Basisschool Theo Thijssen
– Basisschool In ’t Veld
– Basisschool De Dijk