Persoonlijke en professionele ontwikkeling

 • SolutionTalkOplossingsgericht coachen
  Wil je leren hoe je collega’s, medewerkers of ouders snel kunt helpen hun problemen op te lossen? In deze training leer je de basis van het
  oplossingsgerichte denken en coachen. Je leert de basistechnieken die je nodig hebt om succesvol te coachen.
 • communicatieCommunicatieve vaardigheden en adviseren
  Merk je dat jouw adviezen soms tot weerstand leiden en daardoor niet overgenomen worden? Wil je leren hoe je dat kunt oplossen? In deze training leer je hoe je adviesgesprekken kunt structureren en hoe je om kunt gaan met weerstand door verschillende rollen toe te passen.
 • Persoonlijke kracht voor individuen en teams
  Zoek je een training die afgestemd is op je persoonlijke leerdoelen en een objectief beeld van jezelf?  Dan is dit de training die je zoekt. Op basis van je persoonlijke leerdoelen en een uitgebreide Birkman rapportage (75 blz.) wordt een maatwerk training geboden. Geen standaard training dus, maar een training die exact dat weet te raken wat nodig is om de stap in je ontwikkeling te maken die je wenst.

De Birkman-rapportage geeft een helder inzicht in sterkten en zwakten, behoeften, belangstelling en stressgedrag. De Birkman rapportage vormt ook een sterke basis voor een teamtraining.

Alle trainingen van By Motion worden afgestemd op de vraag van de opdrachtgever en de doelgroep. De duur en het aantal trainingsdagen worden in overleg bepaald.

 

 

 

 

 

VOPNbirkman`2vurotsenwaterLean