PROJECTEN

DANSWORKSHOPS

De verschillende dansworkshops die op de website zijn beschreven kunnen als thematisch (school)project worden aangeboden. Zeer geschikt voor projecten als de Kinderboekenweek, ‘ Ik Lekker Fit’ en de Koningsspelen.Op school worden de verschillende groepen onder leiding van de dansdocent in een gym- of speellokaal voorbereid op een spetterende dansuitvoering waar de hele school, ouders en overige belangstellenden nog lang van kunnen nagenieten!

Let op!

MBM zorgt voor een volledige organisatie! Dit betekent: dansinstructiefilms, muziek, lesbrieven en uitnodigen voor ouders.

KICK OFF

U kunt er ook voor kiezen om als organisatie een project gezamenlijk te starten met een knaller zoals een kick off: een half uur onder begeleiding van een dansdocent met de hele school dansen op leuke  muziek.

MUSICAL groep 8

Zoekt u als school een rijke aanvulling op de uitvoering van de musical voor groep 8, dan kunt u ervoor kiezen om de rolverdeling uit te breiden met een dansgroep. De dansuitvoering staat garant voor nog meer amusement en succes en u komt de kinderen tegemoet: ieder zijn of haar talent. Na overleg zal de dansdocente een lesprogramma maken en met de dansgroep minstens één keer in de week oefenen.

Wilt u met de hele cast de musical starten met een Dansknaller, dan zal de dansdocente minstens één keer per week een uur met de groep aan het werk gaan. Het liefst tijdens een gymuur. Tijdens de uitvoering begeleidt de dansdocente de groep en is zij verantwoordelijk voor de aankleding en uitvoering.

 

FLASHMOBwp5686bac8_0f

Een Flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt.

MBM organiseert Flashmobs waarbij een grote groep een dans uitvoert op een afgesproken plaats, datum en tijd. Een geweldig evenement dat u als organisatie kunt koppelen aan (school)projecten, teambuilding, PR of het goede doel. In overleg wordt het programma bepaald. De groep(en) worden
voorbereid op het evenement onder leiding van de dansdocent. U kunt ervoor kiezen om met de kinderen te werken aan de aankleding voor het optreden: les ideeën en overige attributen zijn voorhanden.

 

De projecten zijn uitgevoerd op de volgende basisscholen

– Basisschool De Gouw Noorderven
– Basisschool De Gouw Wibautstraat
– Dynamica onderwijs
– Basisschool De Bloeiende Perelaar
– Basisschool Het Kogerveld
– Basisschool De Spiegel
– Basisschool De Watermolen
– Basisschool De Saenparel
– Basisschool De DijkFlashmob
– Basisschool De Overhaal
– Basisschool De Jagersplas
– Basisschool Willibrord
– Basisschool De Windroos
– Basisschool Theo Thijssen
– Basisschool In ’t Veld
– Basisschool Het Palet
– Saenstroom OPDC
– Tinteltuin BSO Flindr