WERKEN BIJ MADE BY MOTION

Made by Motion geeft gedurende het hele schooljaar, op verschillende basisscholen in de Zaanstreek en omstreken, workshops op het gebied van rekenen, taal, dans en drama en Rots & Water trainingen. De workshops worden na schooltijd aangeboden als brede school activiteit. Een workshop bestaat uit 6 á 12 lessen van 1 of 1,5 uur. Vanuit het oogpunt van efficiëntie geven docenten bij voorkeur meerdere workshops op één middag en op dezelfde locatie.

Leer Speel Dans Ontmoet zijn de pijlers van Made by Motion. Ons bedrijf streeft ernaar deskundige, didactische en gespecialiseerde workshops te leveren waarin kinderen met plezier werken aan hun ontwikkeling. Made by Motion creëert een positieve leeromgeving en leersituaties waarin het kind zijn of haar talenten kan ontwikkelen. In de workshops is er aandacht en ruimte voor samenwerking, respect, zelfexpressie en creativiteit.

Made by Motion is op zoek naar docenten die één of meerdere naschoolse workshops in de Zaanstreek of omstreken willen geven. Ken jij een docent met een onderwijsbevoegdheid (+VOG) of een ervaren dans/theaterdocent of Rots & Water trainer die ons bedrijf wil komen versterken? Stuur dit bericht dan door!

Heb jij interesse? Stuur een korte motivatie met CV naar: info@madebymotion.nl  (Ben je werkzaam als zzp’er en in het bezit van een VAR WUO dan graag in CV vermelden)