YOGA

yoga04Het positieve effect van Yoga, meditatie en mindfulness op onze gezondheid wordt door steeds meer wetenschappelijk onderzoek bevestigd. Niet alleen de weerbaarheid tegen stress neemt toe, ook de kwaliteit van het geheugen en het concentratievermogen verbeteren. Beginnende yoga-beoefenaars geven na een aantal lessen aan meer energie te hebben. Voor bedrijven kan dit een goed argument zijn om te investeren in yoga.

By Motion biedt organisaties de mogelijkheid om medewerkers kennis te laten maken met yoga en meditatie. Medewerkers kunnen dan zelf de positieve effecten ervaren.  De trainingen zijn praktisch van opzet. De achtergrond van Yoga, meditatie en mindfulness wordt zo uitgelegd dat een vertaling naar de dagelijkse praktijk gemakkelijk te maken is.

 

yoga05

 

 

 

 

 

 

TRAININGSDOELEN

Na afloop van de training kunnen medewerkers:

  • een doeltreffende meditatietechniek binnen en buiten de les toepassen. In de training wordt een techniek geleerd die zelfs onder extreme omstandigheden bewezen effectief is.
  • dagelijkse activiteiten op en buiten het werk met meer energie uitvoeren. In elke les wordt een techniek herhaald waarmee met een minimale inspanning een maximale kracht wordt ontwikkeld.
  • inzichten uit Yoga, Meditatie en Mindfulness vertalen naar de dagelijkse praktijk. De achtergrond van de training wordt op zo een manier toegelicht dat een vertaling naar de dagelijkse praktijk gemakkelijk te maken is.
  • betere lichamelijke prestaties leveren. In elke les worden fysieke Yoga oefeningen gedaan die gericht zijn op het verbeteren van de conditie en het vergroten van kracht en lenigheid.

yoga03

 

 

 

 

DE TRAINER

De Yoga en meditatie lessen worden verzorgd door een ervaren Yoga docent van By Motion, die tevens psycholoog en docent psychologie is. Vanuit deze achtergrond geeft de trainer tijdens de lessen een heldere toelichting op de werking van yoga.

 

BEDRIJFSYOGA

Aantal lessen: 10
Lestijd: 1,5 uur
Datum/Tijd: in overleg
Locatie: In overleg